Lajme nga Konispoli

Asfaltimi dhe ndriçimi.

Asfaltimi dhe ndriçimi i rrugës Shkallë-Çiflik, ndriçimi rrugor dhe shërbimi i postës së Policisë për  gjithë territorin e Bashkisë.

Bashkitë për në Evropë.Aktivitet festiv ” Forca e të Rinjve “

Një ditë ndryshe! Këndi i BE, Bashkia Konispol në bashkëpunim me projektin ” Bashkitë për në Evropë “, organizuan aktivitetin festiv ” Forca e të Rinjve ” në kuadrin e javës së Evropës. Në këtë aktivitet, nxënësit e shkollave performuan kërcime tradicionale nga vendet anëtare të BE.

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA