Shkelqim Shero

Shkelqim Shero

Kryetar

Partia Socialiste
Edlir Avdi

Edlir Avdi

Anëtar

Partia Socialiste
Joana Mello

Joana Mello

Anëtare

Partia Socialiste
Jetmira Kaso

Jetmira Kaso

Anëtare

Partia Socialiste

Andra Mano

Andra Mano

Anëtar

Partia Levizja Socialiste Per Integrim
Eranda Murto

Eranda Murto

Anëtare

Partia Levizja Socialiste Per Integrim
Ervis Danga

Ervis Danga

Anëtar

Partia Demokratike

Fatime Avdulaj

Fatime Avdulaj

Anëtare

Partia  Demokratike

Erjon Xhemalaj

Erjon Xhemalaj

Anëtar

Partia Republikane

Zamira Zote

Zamira Zote

Anëtare

Partia Drejtesi Integrim dhe Unitet

Ermira Emini

Ermira Emini

Anëtar

Partia Fryma e Re Demokratike

Anisa Beqiri

Anisa Beqiri

Anëtare

Partia Socialiste e Vertete 91

Hulusi Arapi

Hulusi Arapi

Anëtar

Partia Agrare Ambjentaliste e Shqiperise

Spiro Pando

Spiro Pando

Anëtar

Partia Bashkimi per te Drejtat e Njeriut

AlbaniaUSA