Një ditë e veçantë.
Së bashku me Prefektin e Qarkut Vlorë Z. Flamur Mamaj dhe Zv. Prefektin Z. Mirosh Birjani morëm pjesë në Festën e Abetares organizuar nga fëmijët e Shkollës ” Bido Sejko ” Konispol me punën e pa lodhur të mësueses Znj. Margarita Taho.

AlbaniaUSA