Saranda Folk On 💃🕺
Aktivitet i mbështetur nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit nëpërmjet programit PIUTD në partneritet me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit ku mori pjesë grupi folklorik i Bashkisë Konispol me vallet 💃tradicionale nga grupi I valleve të Konispolit
dhe fëmijët e shkollës “Rait Bajo”Shalës
AlbaniaUSA