🇦🇱🤝🇹🇷Pata nderin dhe kënaqësinë të prisja në Bashki Ambasadorin e Turqisë z.Murat Ahmet Yörük me ekipin e tij si dhe presidentin e fondacionit Alsar z.Mehdi Gurra.Shpreha falenderimin ndaj qeverisë Turke,Bashkisë Afyon si dhe fondacionit Alsar për mbështetjen deri tani në infrastrukturen shkollore,shëndëtsore dhe të pastrimit publik.🚑🚌

AlbaniaUSA