Sëbashku me Ministren e Bujqësisë znj. Frida Krifca , zv/ministrin Z. Dhimo Kote, deputetin z. Niko Kuri, dhe fermerë të zonës tonë në parcelat me agrume të Xarrës ku pamë nga afër punën e tyre të mbrekullueshme dhe diskutuam për problemet që hasin në punën e tyre të përditshme.
Shtrimi i tubacionit per vaditjen me presion në të gjitha parcelat, programi Ipard 3 ,çertifikimi i produkteve bujqesore ishin kryefjala e këtij takimi .
AlbaniaUSA