Nuk është ajo që duam por ajo që kemi mundësi të bëjmë. Mjetet e Bashkisë bënë të mundur reabilitimin e 10 km rrugë nga Shalësi në Vërvë. Sot është në parametra normale. Bëmë të mundur dhe rrugët lidhëse për në varrezat publike të fshatrave Dishat dhe Vërvë.

 

Posted by Bashkia Konispol – Shuaip Beqiri on Tuesday, April 23, 2019

 

AlbaniaUSA