Lajme nga Konispoli

Sektori i shërbimeve

Sektori i shërbimeve vazhdon punën për mirëmbajtjen dhe pastrimin e qytetit

Prezantimi i programit Ipard 3

Sëbashku me Ministren e Bujqësisë znj. Frida Krifca , zv/ministrin Z. Dhimo Kote, deputetin z. Niko Kuri, dhe fermerë të zonës tonë në parcelat me agrume të Xarrës ku pamë nga afër punën e tyre të mbrekullueshme dhe diskutuam për problemet që hasin në punën e tyre të përditshme. Shtrimi i tubacionit per vaditjen me […]

Në Njësinë Administrative Xarrë

Në Njësinë Administrative Xarrë Vazhdon puna për të garantuar vaditjen e të gjitha kulturave bujqësore e për tu gjendur më pranë fermerëve

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA